top of page

Ontspoord door Corona?


Al ruim een jaar zijn we in de ban van Corona. Een jaar waarin steeds meer een tweedeling in de maatschappij ontstaat. Maar niet alleen een tweedeling in de maatschappij. Ook in onszelf ontstaat een tweedeling. We worden gedwongen na te denken over onze situatie. Wil ik zo verder of moet ik het roer omgooien? Ben ik gelukkig met hetgeen ik nu doe? Ben ik gelukkig met datgene wat ik straks weer moet gaan doen? Is dat waar ik altijd van heb gedroomd? Of doe ik het uit gemak, angst voor het onbekende, verwachtingen uit mijn omgeving? Het verdient wel lekker dus waarom veranderen? Maar misschien voel ik me juist wel veel fijner bij de rust en ruimte die ik de afgelopen tijd heb ervaren, minder moeten en meer afstand. Alleen, hoe kijkt mijn omgeving naar mij als ik, na Corona, die afstand wil behouden? Wat is voor u van toepassing?

Gaat u door op de trein waar u al langere tijd opzit, of is het tijd om van het huidige spoor af te stappen en daadwerkelijk uw droom te gaan volgen? Corona veroorzaakt niet alleen beperkingen maar geeft ook heel veel mogelijkheden. Het laat ons zien dat het leven niet vanzelfsprekend is. Dat u niet alles in de hand heeft en dat u het deel, wat u zelf wel in de hand heeft, het beste zo volledig mogelijk mag benutten. Stapt u weer op dezelfde trein als deze weer voluit gaat rijden wanneer alle beperkingen zijn opgeheven? Of pakt u een boemeltje richting een minder hectisch en bewuster leven? Of misschien wel een andere sneltrein naar uw ooit gedroomde leven, omdat u te lang in de vorige Intercity hebt gezeten en niet eerder bent uitgestapt omdat u "in slaap" bent gevallen, bent "vergeten" uit te stappen of misschien "gewoon wel lekker zat". Inmiddels komt de trein weer langzaam op gang met de versoepelingen van de maatregelen. Wanneer u behoefte heeft aan een het kiezen van een nieuwe route en niet goed weet welke kant u precies op wilt of op welke manier u de nieuwe route het best kunt inslaan, schroom dan niet om hulp te vragen. Holistic Dream helpt u graag om het juiste spoor te vinden.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page