top of page

Sessies

Lichaam, ziel en geest

Druppel.png
Reiki behandeling

Reiki Sessie

Breng jouw lichaam in evenwicht

Reiki kan op zichzelf staand worden gebruikt of in combinatie met andere alternatieve therapieën. Reiki houdt rekening met het hele lichaam en geest en helpt de natuurlijke genezingsprocessen van jouw lichaam te activeren en helpt het fysieke en emotionele welzijn te herstellen. Tijdens een lichaamsscan wordt gevoeld waar extra aandacht in het lichaam nodig is.

Behandelingen: Diensten
Image by Simon Migaj

Holistisch Coaching

Inzicht in jezelf

Al het mooie zit al in jezelf. Soms is het alleen moeilijk om dit, zonder hulp, bij jezelf te herkennen. Iedere keer kom je tot een zelfde conclusie, blijf je in dezelfde rondjes draaien en zie je niet de mogelijkheden die een ander wel in jou ziet. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden die je al in je hebt. Ik gebruik hierin een eerlijke en directe benadering om snel tot de kern te komen.

Organisatieopstelling

Inzicht in de organisatiesystemen

Wat gebeurt er in onze organisatie? Waarom loopt het niet zoals we hadden verwacht? Is er draagvlak voor ons ontwikkelplan? Waarom werken de afdelingen niet zoals we gedacht hadden? Ben ik de juiste leidinggevende op deze plek? Welke stappen moeten we nemen om te kunnen groeien? 

Deze en vele andere vragen kunnen gesteld worden en hierin kan, door middel van een organisatieopstelling, inzicht verkregen worden. 

Het is een systemische manier van werken en kan met behulp van representanten, vloerankers, pegdolls etc. worden uitgevoerd.

bottom of page