top of page

Holistische Therapie

"Our deepest fear is not that we are inadequate, Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us"

Ik kan me heel goed voorstellen dat je de term Holistisch therapeut nog niet eerder hebt gehoord. Of misschien ben je  juist al langer bekend met een Holistische kijk op het leven. Ongeacht jouw voorgeschiedenis kan Holistische therapie een aanvulling zijn op jouw leven.

Als Holistisch therapeut kijk ik naar de mens als geheel. Dat betekent dat ik, naast het lichamelijke en geestelijke, ook aandacht besteed aan het emotionele, energetische en spirituele gedeelte. 

Dit betekent bijvoorbeeld dat we gaan kijken waar jouw vermoeidheid vandaan komt (energetisch) heeft dat te maken met het feit dat je je veel zorgen maakt? (mentaal) en zijn er dan ook lichamelijke klachten aanwezig zoals bijvoorbeeld nekklachten, hoofdpijn, lage rugklachten etc.? (fysiek). Bij spiritueel niveau kunt u denken aan de vraag "wat is de reden dat ik op aarde ben?" of "wat heb ik te bieden in dit leven?" Grote vragen om samen in alle rust bij stil te staan.

Mijn streven is om, samen met jou, al deze niveaus met elkaar in balans te brengen zodat je je beter staande kunt houden in deze, overwegend hectische, wereld.

bottom of page