top of page

Het goede doel, ook voor 2024,
Dream4Kids!!

Aan het einde van 2023, terugkijkend op de jaren waarin mijn eigen praktijk heeft gedraaid, kon ik tevreden zijn met datgene wat ik al heb mogen bereiken. Veel nieuwe en terugkerende cliënten, positieve recensies, mooie opleidingen mogen doen. En toch miste ik iets, niet zozeer voor mezelf maar wel iets voor anderen... In 2023 heb ik een deel van mijn inkomsten gedoneerd aan Dream4Kids en ook in 2024 blijft dit mijn goede doel. Hopelijk kan ik dit jaar nog meer bijdragen aan deze prachtige organisatie!

Image by Robert Collins

Als Holistisch therapeut voel ik me verantwoordelijk voor meer dan mijn eigen leven en dat van mijn gezin. Mijn overtuiging is dat alles en iedereen met elkaar is verbonden. Dit is de reden dat ik mijn praktijk als therapeut ben gestart.

 

Kiezen voor jezelf, een gezond en welvarend leven leiden. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met Holistic Dream wil ik dan ook bijdragen aan het leven van mensen waarmee ik niet direct verbonden ben. Daarom werk ik samen met Dream4Kids.

Dream4Kids, www.dream4kids.nl , biedt jonge kinderen met een trauma een nieuwe, positieve start door hun mooiste droom uit te laten komen tijdens een Droomdag. Elke Droomdag wordt op maat gemaakt en specifiek afgestemd op de behoeften, wensen en dromen van het kind.

De reden dat ik voor dit doel heb gekozen heeft te maken met een vervelende scheiding welke ik zelf heb meegemaakt. Daarbij ben vooral geschrokken van de invloed welke de scheiding heeft gehad op het welzijn van mijn kinderen. Hoewel het al jaren geleden is en het inmiddels weer goed gaat met ze, besef ik dat ik toen meer had moeten doen voor ze. Kinderen zijn flexibel maar niet onbreekbaar. En dan zijn er natuurlijk ook nog trauma's die nog ernstiger zijn dan een vervelende scheiding. Ik gun dan ook ieder kind, die zich in een dergelijke situatie bevindt, een fantastische Droomdag!

 

Voor iedere sessie die je bij mij boekt, gaat 10% van de inkomsten naar Dream4Kids.

 

Door in jezelf of in je bedrijf te investeren geef je dus ook een cadeau aan een ander!

Dankjewel daarvoor!

bottom of page