top of page

Ik ben een zorgzame en betrokken Holistisch therapeut die gespecialiseerd is in een verscheidenheid aan holistische behandelingsdiensten waaronder familie- en organisatieopstellingen. Ik heb aandacht voor jou en jouw vraagstuk en neem de tijd om me daarin te verdiepen. Neem contact met me op voor meer informatie over hoe ik jou kan helpen.

familieopstelling blauw.jpeg

Systeem/ Familie Opstellingen

Inzicht in uiteenlopende processen

Soms zit je in een situatie met een vriend(in), partner, ouder of werk waar je niet uitkomt.  Je merkt dat er onderhuids dingen spelen waar je niet direct de vinger op kunt leggen. Op je werk reageer je naar je leidinggevende hetzelfde als je altijd naar je vader doet. Waarom is dat? Een opstelling met behulp van representanten, vloerankers of pegdolls kan dan helpend zijn om inzicht te krijgen in de dingen die spelen en vooral inzicht in hoe je kunt omgaan met de situaties. Langlopende zaken kunnen worden opgehelderd en energetisch worden opgelost.  Deze methode kan ook gebruikt worden als onderdeel van een coaching-traject.

Een opstelling met representanten werkt als volgt: De vraagsteller bespreekt vooraf met mij het thema, de vraag, het verlangen. Aan de hand van de vraag worden representanten opgesteld door de vraagsteller. Meestal zijn er 10 tot 12 mensen waaruit gekozen kan worden. De representanten welke in de ruimte zijn opgesteld gaan vervolgens bewegen en praten op basis van wat hun intuïtie hen ingeeft. Aan de hand van eventuele vragen, gesteld door de begeleider, wordt duidelijkheid gegeven over de dingen die spelen, bewust maar vaak ook onbewust. Patronen, verbindingen en niet uitgesproken onderstromen worden zichtbaar. Een opstelling geeft inzichten waar de vraagsteller verder mee kan. Een prachtige manier om aan de slag te gaan met langlopende patronen. Voor opstellingen met representanten worden aparte avonden/ dagen georganiseerd. Voor een opstelling individueel of een tafelopstelling kun je via onderstaande knop direct een afspraak plannen.

bottom of page