top of page
samen.jpg

Over mij

Mijn naam is Luuk Veenstra en woon sinds 2016 In Krommenie met mijn vrouw en kinderen. Graag vertel ik je iets over mijn achtergrond zodat je weet met wie je te maken krijgt.

Na mijn leidinggevende functie bij het leger in het Duitse Stolzenau wilde ik, na terugkomst in Nederland, in mijn vaders voetsporen treden en was ik op zoek naar een functie in de buitendienst. Ik kwam daardoor terecht in het Bank- en Verzekeringswezen. Hierbinnen heb ik meerdere buitendienstfuncties en later ook binnendienstfuncties bekleed. De dynamieken die hier speelden heb ik altijd interessant gevonden. De administratieve kant vond ik op een gegeven moment wat minder interessant en ik wilde meer met menselijk contact gaan doen.

Dat leidde ertoe dat ik in 2006 de opleiding voor Fysiotherapeut ging doen en toen ik in 2010 begon als Fysiotherapeut was het mijn doel om zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te helpen. Dat lukte heel goed bij veel patiënten maar bij een deel was meer nodig. Om tot de echte kern te komen ben ik aanvullende opleidingen gaan doen waaronder Life Coach, Reiki en Holistische Therapie. Daarmee lukt het wel om tot de kern te komen en kan ik jou helpen om je gezonder en gelukkiger te laten voelen! 

Naast het werken in de praktijk als Holistisch therapeut haal ik veel voldoening uit het lesgeven aan fysiotherapie studenten. Omdat het belangrijk is dat de student zich gezien en gehoord voelt, ben ik me bezig gaan houden met het begeleiden van deze studenten. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier en gaat me goed af nu ik de juiste achtergrond heb. Als mentor/ coach van de deeltijdstudenten help ik hen op de juiste weg te komen en te blijven zodat ze met succes de studie kunnen afronden. 

Nadat ik in 2018 in een burn-out terecht kwam, ben ik gaan nadenken over hoe mijn leven er verder uit zou moeten zien. Een belangrijke eerste stap daarin was de opleiding tot Life Coach en het vervolg daarop waren Reiki en Holistische Therapie. Deze periode heeft ervoor gezorgd dat ik een duidelijk doel voor ogen heb om mensen te helpen die zelf, op welke manier dan ook,  vastlopen. De ervaring van groei welke ik heb opgedaan in een uitdagende periode zorgt ervoor dat ik jou nog beter begrijp en nog beter kan begeleiden! Holistische Therapie helpt jou om tot de kern te komen. Het helpt jou ook om op een zachte en liefdevolle manier jezelf te laten helen.

Sinds 2021 ben ik beoefenaar van Holistische Therapie. Ik houd ervan om cliënten in staat te stellen hun lichaam te begrijpen en de zachte kracht van de helende kunsten te ontdekken. Dit combineer ik met Life Coaching en mijn ervaring als fysiotherapeut en docent fysiotherapie. Samen met jou wil ik tot de kern en tot een oplossing komen! Met mijn specialisatie in Familie- en Organisatieopstellingen kan ik zowel particuliere als zakelijke cliënten bedienen. Hierin kan ik al mijn energie en enthousiasme kwijt in het systemische werk.

Om dit te bereiken neem ik echt de tijd voor jou. De meeste sessies duren 1,5 uur met uitzondering van de online coaching- sessies, deze zijn doorgaans 1 uur. Bedrijfssessies duren doorgaans een 4 tot 5 uur, afhankelijk van het vraagstuk.

 

Als Holistisch therapeut geniet ik ervan om een veilige en verzorgende sfeer te bieden waarin cliënten kunnen genezen door middel van bijvoorbeeld Reiki, Life Coaching en Opstellingen. Jij neemt de tijd voor jezelf en ik neem de tijd voor jou!

 

Voor Organisaties trek ik ruim de tijd uit voor een intake en inventarisatie van de hulpvraag om vervolgens 1 op 1 of met de afdeling, meerdere afdelingen of het gehele bedrijf te werken in of aan een opstelling. Zeer waardevol en prachtig om te zien en te ervaren!

bottom of page