top of page
Druppel.png

Holistic Dream online mogelijkheden

Online coaching

In de huidige tijd kan ik me voorstellen dat je behoefte hebt aan een gesprek of behandeling zonder daarvoor de deur uit te hoeven of iemand langs te laten komen. Daarom heb ik de mogelijkheid om online te coachen en Reiki behandelingen op afstand te verzorgen. Omdat Reiki met energie te maken heeft kan dat ook goed op afstand gedaan worden.
Het werkt als volgt; je kunt via de website een afspraak maken via de knop "online coaching". Je krijgt via de mail van mij een beveiligde link zodat we op het afgesproken tijdstip contact kunnen hebben. 
Je kunt er altijd voor kiezen om, na de eerste sessie, de volgende sessie alsnog bij jou thuis of bij mij plaats te laten vinden. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Reiki op afstand

Hoe werkt Reiki op afstand?

Alles is energie. Iemand heeft een "goede" of een "slechte" energie. Wanneer er op een feest, concert, werkvloer of bij de sportschool mensen gezellig met elkaar in contact zijn wordt al snel gezegd dat er een "fijne energie hangt". Reiki is een vorm van positieve, helende energie. Deze energie hoeft niet noodzakelijk ter plaatse gegeven te worden maar kan ook op afstand worden gegeven.
Hoe werkt dat dan? Bij een een afstandsbehandeling hebben u en ik via een online gesprek contact om te inventariseren waar u behoefte aan heeft, de zogenaamde intake. Om dit gesprek te kunnen doen krijgt u tijdig een link toegestuurd. Na de intake krijgt u van mij de instructie om gedurende de resterende tijd, meestal 45 minuten, rustig te gaan zitten of liggen zodat ik op afstand Reikibehandeling kan geven. Na afloop krijgt u van mij bericht dat de behandeling ten einde is en bespreken we online de behandeling en uw ervaringen nog even na.
Ik kan niet wachten om mijn positieve energie met u te mogen delen, van dichtbij of op afstand!

bottom of page